Maison

www.northbeds.no

FOLLOW US

North Beds
fordeler

1. Stretchtekstil

Kraftig Polyester stretch tekstil med rikelig vattering gir den myke og behagelige følelsen i sengen, og sikrer god ventilasjon og pusteegenskaper. Langsgående glidelås i alle sidene gjør at trekket enkelt kan tas av og vaskes på 60 grader.

2. Komfortkjerne

Kjerne i miljøskum eller Latex som gir ønsket komfort følelse og holdbarhet i sengen. Latex gir lenger holdbarhet enn miljøskum kjernen og er mer bestandig mot støvmidd. Velg mellom Comfort eller Exclusive Latex.

3. Stopningsmateriale

Stopningsmateriale i hovedmadrassen er i miljøskum eller Latex som sikrer god spenst og riktig samspill med fjærene. Latex gir økt følsomhet og lengre levetid enn miljøskum, men begge materialer gir god komfort. 

5. Kantforsterkning

Innebygget kantforsterkning i madrassen består av en ekstra fast miljøskumkjerne i kombinasjon med en stabiliserende stålramme. Dette sikrer stabil og god komfort helt ut mot kanten av sengen slik at du kan sove roligere.  

7. Pocket support

Support lag i sengen som er en fast og stabil Pocket fjær i ett eller to lag . To lag fjærer gir enda bedre demping og trykkavlastning. Support fjæren reduserer partnerfostyrrelse og sikrer deg roligere og dypere søvn.

4. Pocket fjærer

Indrefileten i madrassen består av Pocket fjærer med 7 komfort soner. Velg mellom standard Active Pocket, Adaptive Pocket som gir enda bedre følsomhet og kroppstilpasning, eller den unike Serenity Duo Pocket fjæren som har et ekstra mykt lag i toppen for å gi den mest følsomme komforten og optimale trykkavlastningen.Med Serenity Duo får kroppen en følelse av å sveve.

6. Møbeltekstil

Slitesterkt møbeltekstil med laminert bakside gir sengen riktig design og finish, velg mellom ulike tekstil og farger. 

8. Ramme

Heltre ramme er fundamentet og gir sengen riktig konstruksjon og sikrer lang levetid. 25 års garanti mot rammebrudd.