Maison

North Beds
fordeler

1. Stretchtekstil

Kraftig Polyester stretch-tekstil med rikelig vattering gir den myke og behagelige følelsen i sengen, og sikrer god ventilasjon og pusteegenskaper. Langsgående glidelås i alle sidene gjør at trekket enkelt kan tas av og vaskes på 60 grader.

2. Komfortkjerne

Kjerne av Softflex miljøskum, Cloudtex eller Latex som gir ønsket komfortfølelse og holdbarhet i sengen. Cloudtex og Latex gir bedre spenst, holdbarhet og komfort i madrassen, i tillegg gir de bedre luftsirkulasjon i materialene.

3. Stopningsmateriale

Stopningsmateriale i hovedmadrass består av Softflex miljøskum, Cloudtex eller Latex, noe som sikrer god spenst og riktig samspill med fjærene. Cloudtex og Latex gir økt følsomhet og endra bedre komfort og tilpasning i madrassen og har lenger levetid.

5. Kantforsterkning

Innebygget kantforsterkning i madrassen består av en ekstra fast miljøskumkjerne i kombinasjon med en stabiliserende stålramme. Dette sikrer stabil og god komfort helt ut mot kanten av sengen slik at du kan sove roligere.  

7. Pocket support

Supportlag i sengen som er en fast og stabil Pocketfjær i ett eller to lag . To lag fjærer gir enda bedre demping og trykkavlastning. Supportfjæren reduserer partnerforstyrrelse og sikrer deg roligere og dypere søvn.

4. Pocket fjærer

Indrefileten i madrassen består av Pocketfjærer med 7 komfort soner. Velg mellom standard Active Pocket, Adaptive Pocket som gir enda bedre følsomhet og kroppstilpasning, eller den unike Serenity Duo Pocket fjæren som har et ekstra mykt lag i toppen for å gi den mest følsomme komforten og optimale trykkavlastningen. Med Serenity Duo får kroppen en følelse av å sveve.

6. Møbeltekstil

Slitesterkt møbeltekstil med laminert bakside gir sengen riktig design og finish, velg mellom ulike tekstil og farger. 

8. Ramme

Heltre ramme er fundamentet og gir sengen riktig konstruksjon og sikrer lang levetid. 25 års garanti mot rammebrudd.