Maison

www.northbeds.no

FOLLOW US

Glittertind

Kontinentalseng med 3 lag Pocket fjærer og hovedmadrass med Adaptive 7 sone Pocket fjærsystem.

Bærekraft

North beds har fokus på bærekraft og miljø. Materialer og produksjon er nøye målt opp med våre bærekraftsmål

North Beds Fordeler

North Beds unike sonesystem følger kroppens former for å gi deg best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling.

Den gode følelsen i sengen din

Overmadrassen sin viktigste egenskap er å gi kroppen riktig komfort følelse. Comfort Cloudtex overmadrass er utviklet for å gi en myk og svevende komfort følelse i sengen og leveres i en midtett bomull Percale tekstil med Essential behandling som er atibakteriel og reduserer reaksjon mot husstøvmidd .

Design og Komfort

Design og komfort er viktig når vi utvikler nye senger. Selv om senger tradisjonelt blir assosiert med søvn og hvile, kan de også være et sted for mange andre aktiviteter.

Active Pocket 7 sone system

Active Pocket 7-sone teknologi er designet for å gi best mulig støtte og komfort til kroppen. Med 7 soner tilpasset forskjellige deler av kroppen, er målet å sikre riktig støtte uansett kroppsvekt og form. Den ekstra myke skuldersonen er spesielt utviklet for å gi avlastning og komfort til skuldrene, som ofte kan være utsatt for trykkpunkter når man sover på siden. Innebygd korsryggstøtte er viktig for å opprettholde et godt kroppsstillingsnivå og unngå unødvendig belastning på korsryggen. Balansert hoftesone sikrer at hoftene får riktig støtte og avlastning, uavhengig av hvilken sovestilling du foretrekker. Valgmulighetene for komfortnivå, enten det er medium, fast eller ekstra fast, gjør at du kan tilpasse sengen etter dine personlige preferanser og behov. Husk at valg av madrass er en personlig vurdering, og det kan være lurt å prøve ut ulike alternativer og snakke med fagfolk for å finne den beste sengen for deg.

Scandinavian Sleeping

North beds – en garanti for hvile og god søvn. North beds senger er designet i Norge og produsert i Europa. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sove komfort til svært gunstige priser.